Forside ProdukterAfgrøderFMC NyhederTeknisk service
Om FMCKontakt
Du er her: FMC Agricultural Solutions Teknisk service Aktuelle spørgsmål/FAQ Jeg har set at Malathion ikke er forbudt mere, og søger et sted hvor jeg kan købe det

Aktuelle spørgsmål/FAQ


Jeg har jo set at Malathion ikke er forbudt mere, og søger et sted hvor jeg kan købe det. Kan i være behjælpelig med dette?
Og slet lige artiklen om "Hvor kan jeg købe Malathion" på hjemmesiden, da den jo ikke giver noget svar, blot at det har været forbudt i en periode for 5 år siden.

Svar fra Technical marketing manager Michael Rose, Cheminova A/S:

Malathion er ganske rigtigt blevet optaget på den såkaldte Annex 1 liste i EU, hvorfra Miljøstyrelser i de enkelte EU-lande kan godkende produkter, hvis Miljøstyrelserne vurderer, at produkterne kan opfylde nationale krav.

Danmark tilhører den nordiske zone, og i denne zone er der indtil videre ikke nogen lande, der har givet godkendelse til registrering af malathion-holdige produkter.

For to år siden, søgte Cheminova at få registreret et lignende produkt i Danmark, men det kunne ikke lade sig gøre, så Cheminova vil ikke bruge flere penge på, at ansøge om produkter, som vi ved vi ikke vil kunne få godkendt.

Artiklen om hvor jeg kan købe malathion er dermed desværre også aktuel, for det kan man ikke i DK, og man vil formentlig heller ikke kunne gøre det i fremtiden.Andre spørgsmålDisclaimer notice  Ι  Privatlivspolitik