Forside ProdukterAfgrøderFMC NyhederTeknisk service
Om FMCKontakt
Du er her: FMC Agricultural Solutions Afgrøder Korn Vinterhvede

Vinterhvede


Rubric® beskytter vinterhveden mod især septoria, gulrust og brunrust, som kan være særdeles tabsvoldene.

Ukrudtsmidlet Foxtrot® bekæmper først og fremmest flyvehavre, men har også god effekt på agerrævehale og vindaks. Foxtrot® har en vis effekt på almindelig rapgræs.

Ukrudtsmidlerne Accurate® 20 WG og Nuance® WG er velegnede produkter til at følge op på efterårets ukrudtssprøjtning, i foråret. Begge produkter kan også anvendes om foråret, i marker man ikke nåede at ukrudtssprøjte i efteråret.

Skadedyrsmidlet Nexide® CS er velegnet mod mange af hvedens skadedyr, f.eks. bladlus såvel efterår som forår/sommer.

Totalukrudtsmidlet Glyfonova® 450 Plus er løsningen både til nedvisning før høst, eller ved bekæmpelsen i stub efter høst af hvede.

NovaBalance® afhjælper hårdtvandsantagonisme. NovaBalance® sænker pH i sprøjtevandet, så aktivstoffet i Glyfonova® 450 Plus udnyttets optimalt. 

Cuadro® 25 EC er et vækstreguleringsmiddel, der kan anvendes i alle kornarter uanset om det er vårsæd eller vintersæd. Cuadro® 25 EC kan også anvendes til vækstregulering af frøgræsafgrøder. Cuadro® 25 EC modvirker lejesæd og sikrer en mere ensartet modning af afgrøden. Cuadro® 25 EC optages gennem bladene, og transporteres systemisk til de voksende skud, hvor aktivstoffet hæmmer stråets strækningsvækst. Dette resulterer i kortere og stærkere strå.Anbefaling:
Produkter

 

Teknisk service

Disclaimer notice  Ι  Privatlivspolitik