Forside ProdukterAfgrøderFMC NyhederTeknisk service
Om FMCKontakt
Du er her: FMC Agricultural Solutions Afgrøder Korn Vinterbyg

Vinterbyg


Rubric® beskytter vinterbyggen mod bygrust. Rubric® er en god blandingspartner mod skoldplet og bygbladplet.

Ukrudtsmidlet Foxtrot® bekæmper først og fremmest flyvehavre, men har også god effekt på agerrævehale og vindaks. Foxtrot® har en vis effekt på almindelig rapgræs.

Ukrudtsmidlerne Accurate® 20 WG og Nuance® WG er velegnede produkter til forårsopfølgning på udførte efterårssprøjtninger. Begge produkter kan også anvendes om foråret i marker, man ikke nåede at få sprøjtet i efteråret.

Skadedyrsmidlet Nexide® CS er velegnet til bekæmpelse af skadedyr i vinterbyg.

Totalukrudtsmidlet Glyfonova® 450 Plus er løsningen både til nedvisning før høst, eller ved bekæmpelsen i stub efter høst af vinterbyg.

NovaBalance® afhjælper hårdtvandsantagonisme. NovaBalance® sænker pH i sprøjtevandet, så aktivstoffet i Glyfonova® 450 Plus udnyttes optimalt.

Cuadro® 25 EC er et vækstreguleringsmiddel, der kan anvendes i alle kornarter uanset om det er vårsæd eller vintersæd. Cuadro® 25 EC kan også anvendes til vækstregulering af frøgræsafgrøder. Cuadro® 25 EC modvirker lejesæd og sikrer en mere ensartet modning af afgrøden. Cuadro® 25 EC optages gennem bladene, og transporteres systemisk til de voksende skud, hvor aktivstoffet hæmmer stråets strækningsvækst. Dette resulterer i kortere og stærkere strå.Anbefaling:

 
Produkter

 

Teknisk service

Disclaimer notice  Ι  Privatlivspolitik